Over

Geschiedenis
In 1980 richt Mieke Goesinne−Broersen, na jarenlange kennis en ervaring Selection op in Tuitjenhorn. Een grote uitdaging om vrouwen te kleden in de maten 34 tot 50, wat voorziet in de behoefte van vrouwen om zich vrouwelijk en volgens de laatste mode te kleden. Na jarenlange ervaring weten we bij Selection precies wat de klant wil; duurzame en tijdloze kleding, met een goede prijs−kwaliteitverhouding.

Heden
Ondertussen is Selection al meer dan 35 jaar een begrip in de gehele Noordkop. We zijn meteen herkenbaar aan onze altijd verrassende etalage. Selection heeft een gevarieerd aanbod van mooie kledingmerken, schoenen, tassen en andere modeaccessoires in verschillende prijsklassen. Ben je op zoek naar vrijetijdsmode, zakelijke kleding of wil je juist netter gekleed gaan; je bent bij ons aan het juiste adres. Wij kleden dames van elke leeftijd en iedereen kan bij ons terecht.
Of je nu een klein of groot budget hebt.

Doel
Ons doel is dat de klant goed gekleed de deur uitgaat. We bieden het totale plaatje aan, met daarbij een goed en eerlijk advies en een uitstekende service. Onze gezellige winkel is één grote paskamer, waar elke klant wordt voorzien van een drankje. In tegenstelling tot grote ketens hebben wij écht aandacht voor de klant, met maandelijks nieuwe collectie!

Wij zijn van mening dat kleding kopen een feestje moet zijn, kleding moet je voelen en beleven, met daarbij een goed advies van Nikki & Mieke. Daarom zijn wij ook geen verkoopsters maar adviseuses.