* Artikelen gekocht in de Sale nemen wij niet retour.

Over Selection Fashion

 

Geschiedenis
In 1980 richt Mieke Goesinne−Broersen, na jarenlange kennis en ervaring, Selection op in Tuitjenhorn. Een grote uitdaging om vrouwen te kleden in de maten 36 tot 50, wat voorziet in de behoefte van vrouwen om zich vrouwelijk en volgens de laatste mode te kleden.

Na jarenlange ervaring weten we bij Selection precies wat de klant wil; duurzame en tijdloze kleding, met een goede prijs−kwaliteitverhouding.

Heden
Ondertussen is Selection al 40 jaar een begrip in de gehele Noordkop. We zijn meteen herkenbaar aan onze altijd verassende etalage.
Selection heeft een gevarieerd aanbod van mooie kledingmerken, schoenen,
tassen en andere modeaccessoires in verschillende prijsklassen. Ben je op zoek naar vrijetijdsmode, zakelijke kleding of wil je juist netter gekleed gaan; je bent bij ons aan het juiste adres.

Doel

Ons doel is dat de klant goed gekleed en met een goed gevoel de deur uit gaat. We bieden het totale plaatje aan, met een passend en eerlijk advies en een uitstekende service. Onze gezellige winkel is één grote paskamer, waar elke klant wordt voorzien van een drankje. In tegenstelling tot grote ketens hebben wij écht aandacht voor de klant, met maandelijks een nieuwe collectie!
Wij zijn van mening dat kleding kopen een feestje moet zijn, kleding moet je voelen en beleven, met daarbij een goed advies. Daarom zijn wij ook geen verkoopsters maar adviseuses.

Plus-size
In onze speciale plus-size afdeling kan zowel de jonge vrouw als de vrouw met gemiddelde leeftijd terecht.
Wij voeren een uitgebreide collectie die gespecialiseerd is voor de vollere vrouw. Belijning en kleding met een vlotte uitstraling vinden wij belangrijk.

Extra's
Maak ook kennis met onze uitgebreide services zoals; shoppen buiten de openingstijden, shoppen met vriendinnen, een personal shopper inhuren of het laten restylen van je kledingkast.

Onze modezaak is al 40 jaar een begrip, op zich al een goede reden om naar Tuitjenhorn te rijden! Kom vrijblijvend langs, er hangt een dijk van een collectie!